גלריית תמונות













כתובת המקום
קרית ים, הרמב"ם 16 32.852257735.0736484פרימיום סוויט – דירה עם ג'קוזי זוגי בקרית ים
פרימיום סוויט היא דירת אירוח אחת ברחוב הרמב"ם 16 בקרית ים, עם ג'קוזי מלבני זוגי. הכניסה דיסקרטית, התשלום ללא מפגש, ויש חנייה פרטית וגם חנייה בשפע בסביבה. המקום מיועד לזוגות, ידידותי לקהילה הגאה ונגיש לנכים.
בדירה יש מיטה זוגית עם מזרן אורטופדי, מזגן בחדר וסלון מעוצב. לבידור יש טלוויזיה 75 אינץ' (SMART TV) עם יוטיוב, רמקול ואינטרנט אלחוטי. המטבח כולל פינת קפה, מכונת אספרסו, קומקום חשמלי, מקרר, מקפיא ומיקרוגל, ומחכים חלב וקפסולות קפה. בחדר הרחצה יש מקלחת ראש גשם, מחמם מגבות, בידה בשירותים, מגבות, מייבש שיער, סבונים ריחניים, שמפו ותחליב רחצה.
אפשר להזמין מראש טיפולים ועיסויים, לבקש סידור חדר ליום הולדת, להצעת נישואין או לאירוע מיוחד, ולהזמין מארזי פינוק לפי בקשה, שיכולים לכלול אלכוהול, ממתקים, סיגריות ועוד. בעלי חיים מתקבלים בתיאום מול המארח.
מחירים: שעה – 200 ₪, שעתיים – 250 ₪, שלוש שעות – 400 ₪, לילה – 600 ₪. המחיר עד שעתיים אינו כולל את הג'קוזי, והתוספת לג'קוזי היא 100 ₪.
מה יש במקום
- ג'קוזי
- מיזוג אוויר
- טלוויזיה
- אינטרנט אלחוטי
- מערכת שמע
- מטבחון מאובזר
- פינת קפה
- מכונת אספרסו
- מקרר
- מיקרוגל
- מקלחת ראש גשם
- מגבות ומוצרי רחצה
- כניסה דיסקרטית
- תשלום ללא מפגש
- נגישות לנכים
- עיסויים וטיפולים בהזמנה
- סידור חדר לאירועים
- מקבלים בעלי חיים
- ידידותי לקהילה הגאה
טווח מחירים לפי שעות
| שעה ₪200 | שעתיים ₪250 | 3 שעות ₪400 | יום שלם ₪600 |
צפה ברחוב
צפה במפה
קרית ים, הרמב"ם 16
