כתובת המקום

עמקה
32.977691835.1700569

שעה של שקט – ג'קוזי ספא על הגג עם נוף לגליל בעמקה

שעה של שקט היא סוויטה במתחם של 6 סוויטות בעמקה, עם נוף פתוח לגליל ולשטחים ירוקים. במתחם יש מרחב מוגן ובריכה. הכניסה דיסקרטית, התשלום ללא מפגש והחנייה פרטית. הסוויטה מיועדת לזוגות וידידותית לקהילה הגאה.

על הגג מחכה מרפסת פרטית של 100 מ' עם ג'קוזי ספא זרמים, מיטות שיזוף ופינות ישיבה מול הנוף, ובתוך הסוויטה יש גם ג'קוזי פרטי פנימי. בפנים: מיטה זוגית עם מזרן אורטופדי, מזגן, ארון בגדים, פינת ישיבה ופינת אוכל, טלוויזיה חכמה (SMART TV) עם חבילת ערוצים בלוויין ויוטיוב, ואינטרנט אלחוטי. המטבח כולל פינת קפה, קומקום חשמלי, מקרר, מקפיא, כיריים חשמליות, סירים, מחבתות וכלי הגשה, ובחדר הרחצה מקלחת ראש גשם, מגבות, שמפו ותחליב רחצה.

אפשר להזמין מראש טיפולים ועיסויים, לתאם ארוחת בוקר מול המארחים ולבקש סידור חדר ליום הולדת, להצעת נישואין או לאירוע מיוחד.

מחירים: עד 3 שעות – 300 ₪, לילה – 800 ₪. שעות הפעילות: כל יום 09:00–23:00, בתיאום מראש.

טווח מחירים לפי שעות

שעה ₪300 שעתיים ₪300 3 שעות ₪300 יום שלם ₪800
* מומלץ להתקשר לבעל החדר על מנת לוודא את המחיר
צפה ברחוב
צפה במפה

עמקה

חדר / צימר זה נמצא באזורים (לחץ לצפייה בכל החדרים באזור):

למעלה ↥